Saturday, October 8, 2011

Cuti lagi!!! Yeay!!

Assalamualaikum....salam ukhuwwah..

UIA cuti sem dalam 3 minggu ni...tapi prof cuti 3 bulan..huhu..sampai bulan 12...budak2 nek skola jer, prof pun naik sem yg ke-4 prof.. insyaAllah, prof akn meluangkan mase diri ini dgn prkara bfaedah...cuti ni prof nk amik part-time kowt...

bila kiter cuti ni, confirm2 lah kiter dah habis final exam, kan??tak tau la ape cer result prof tu...bnyk men2 la sem ni...men game je...tidur...huh!!

nek je sem 4 ni, UIA Nilai ni ditutup, maka lambakan student dari Nilai spt, IRK, Human Science, BEN, BAR dan Econs akan 'dihumban' masuk ke PJ ni....Student Econs pulak pergi ke Gombak...tak tau ape rupenyer...huhu ^^ (tak sabar nk tgk ape rupanya)

diharapkan prof dpt melaksanakan tuntutan amar makruf nahi munkar....meskipun kiter dh wujudkan suasana seperti ini di sekitar kampus UIA ni, dkat rumah jugak jgn luper...kan tempat kiter tu...same2 la kiter jaga suasana tu...insyaAllah...ajak2  la kwn2 g solat berjemaah, kurangkan melepak, mengelakkan ikhtilat, ataupun sebagainya..ape2 pun yg dpt mewujudkan bi'ah solehah di persekitaran kita...

Program Biah Solehah bukan setakat waktu program sahaja di IIUM, malah hndaklah sentiasa dipraktikkan 


ok lah...sampai sini je la perkongsian prof...ok...wassalam

No comments: