Friday, May 27, 2011

Ta'aruf Program Bermula!!

Assalamualaikum...

Huhu..setelah sekian lama prof tidak menulis dan berleter dlm blog ni..akhirnya baru dpt sdikit mase nk meluangkan mase untuk menulis blog ni...penat meeting miggu ni..mcm2 ada...nk buat itu ini kan..Prof duk dalam biro Welcoming and Baiah Ceremony

Ta'aruf Program 2011/2012


oleh sbb ksibukan meeting dalam Induction untuk Taaruf Program pada 21 - 27 hb Mei, akhirnya Taaruf akan dilangsungkan pada hari esok, pengambilan student IIUM akan dimulakan dgn plajar program Kejuruteraan dan ICT, pd esoknye, iaitu hari Ahad, pljr sains, spt Medical, Pharmacy, Dentistry, Allied Health Science , physics science biosains dan nursing pula akan mendftrkan diri mereka ke pusat Asasi ini.tu pagi, petang plak, Arabic, English  Human Science dan IRK pula akan mendaftar pd waktu itu..Isnin pula, program Architecture, Economics dan Laws pulaa.



Kunci bilik...hek3

bnyk aktiviti yg dilakukan pada minggu tu, huhu..program ini akan berakhir dgn Program Perasmian Penutup dan Upacara Baiah/Akujanji pada malam hari Jumaat



huhu..dah la..tu je...esok lak kne siap sedia kul 7...kne jaga trafik lak..hehe
kpada semua student jr yg baru masuk esok, lusa dan tulat, prof mengucapkan tahniah kpd mereka, dan selamat memulakan pelajarn di Pusat Asasi Universiti Islam Antarabangsa Malaysia...



Sekian, tu je la..daa..

salam...

No comments: