Tuesday, May 3, 2011

Sem 1 bermula!!

Assalamualaikum..

Di sini prof nak ucapkan setinggi tahniah kepada student Lepasan SPM 2010 yg telah memperoleh kejayaan dalam peperiksaan dan seterusnya memperoleh tawaran Universiti mahupun Matrikulasi KPM... Wah...dah masuk U ni, kena la blajar btul2....kepada yg tak berjaya, usaha lah dgn lain cara..mungkin blum ada rezeki agaknya....
Sumber: www.nassaulinrary.org
Buku....
Huhu..kepada friend yg dah lepas Matrikulasi KPM, prof jugak yg bru je hbis...tahniah la jugak...tak lupa jugak kepada kwn2 rapat dan sahabat2 prof di IIUM CFS, wa..dah nk nek sem 4 kan??Taaruf week aka Hari Orientasi pown dah nak bermula untuk kemasukan student baru di UIA nih..Korang kalau ade yg masuk UIA ni..rasekan la yeee.....heee

Sumber : taarufweekiium.blogspot.com
Taaruf Week at IIUM
Huhu..insyaAllah lbih kurang 20 Mei ni, balik la prof ke Petaling Jaya semula....



فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ وَاشْكُرُواْ لِي وَلاَ تَكْفُرُونِ 

2:152 Then do ye remember Me; I will remember you. Be grateful to Me, and reject not Faith.

Salam...hee..INI SATU FAKTA!!

No comments: