Friday, April 8, 2011

Kekeringan Idea Satu Tajuk....


Salamualaikum...hee...

Lama tak tulis...tpi, tak de idea, eh, tajuk 'Kekeringan Idea' ni bukan ke satu idea jugak?? Haha...ape2 ape aje yg ditulis dalam blog tu kan satu idea nk menulis, kalo tak de, tak menulis la...haaa

Tapi kan, nk tulis ape yg sesuai untuk prof dan pembaca??? sebab dah kekeringan idea...Mcm mne nk cari idea nk menulis blog ni ek?? Hurmm....ape2 je la...
Sumber : electrorash.com
Kita imbas isu2 blog yg lepas,

1.  Bergambar dengan InTeam - Hurm...Timbalan Dekan kata nk panggil Maher Zain bulan 7 ni, ye ke?? Haa... bila plak Azzam IK2 nk releasekan album single nya?? In Team tak popular dalam ABP Berita Harian?? 

2.  Apa Salah Pembangkang?? - Sekarang ni kan, musim Pilihan Raya DUN Sarawak, dalam TV asyik2 tunjuk BN bekempen, mne pembangkang, adillah ckit...apa salah pembangkang?? Hmm.... pasal kes Anwar, prof dpt perhatikan kes ini semakin rumit, dan katanya akan menubuhkan J/kuasa Siasatan Di Raja??

3.  Isu Dunia Cetus Kontroversi?? - huhu..perang dah tamat??haa...klik play pada ruangan ' Click To Play' untuk mendengar lagu Malique ft Rabbani...Hurm....Isu Palestin dalam berita mana???haa..senyap, kan??perang dah tamat ke??? Bang!! 3x, Bom!!!! tp, dalam TV tak jdikan satu isu yg besar kan?? Haa.....kan??isu Moammar Ghaddafi smakin lama, smakin lenyap, dilenyapkan dgn isu di Jepun...Gempa Bumi, Kebocoran Radioaktif, Tsunami, Aid Relief...hurm....

ape lg prof nk tulis??dah lah..smpai cni je untuk post kali ni...heee...


يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اتَّقُواْ اللّهَ حَقَّ تُقَاتِهِ وَلاَ تَمُوتُنَّ إِلاَّ وَأَنتُم مُّسْلِمُونَ
"Hai orang-orang yang beriman, bertakwalah kepada Allah sebenar-benar takwa kepada-Nya; dan janganlah sekali-kali kamu mati melainkan dalam keadaan beragama Islam." 

Jump, jump!! Weeeee....hehe


Jump Kids!!
Sumber: sassywomaninspired.com

salam....

No comments: