Monday, December 27, 2010

yay!!! cuti....

Assalamualaikum!!!

hihi..dah lame tak mnulis ni..rase nk habaq mai la, bahwa UIA cuti minggu ni!!!!naik je lpas cuti, bnyk event yg prof akan sertai...nk mnyumbang tenaga, antaranya Muslims Geographic Week, Annual Grand Dinner MEDCY, Leadtrain, n Kembara Siswa d Kelantan...nak msuk hiking tak????hurm.....emm...prof patutnye balik umah hari jumaat 24 hb ari tu, pas tu, mase nk beli tiket bas balik ari isnin sebelumnye, maka berlaku lah perbualan ini.....hurm....

"muiz, saya nk tawarkan kamu pegi camp kat gunung tahan. nak x?? "

"em...."

"jumaat ni, 24 hb, mcm mne"

"saye nk balik la, der"

"kalo yuran plak cuma 10 ringgit je"

"wah, ye ke?? ape aktiviti nyer???""

"ouw..aktiviti, ade jungle trekking, mandi2, nek jmbtn gantung"

Prof pown batalkan niat prof nk balik ari jumaat tu, tunda la balik ari isnin, sbb balik dari gnung tahan tu ari ahad..lps beberapa hari, dpt satu panggilan drpd brader tu gak..

"muiz, ade brite tak brape bek ni..uia nilai tak dpt sediakan bas untuk uia pj laa..."

"hah???!!!!!!!!!TIDAKKKKKKKKKK!!!!"

huhuhu...muiz pown tak tau nk wat pe spnjg 3ari dn kafe tak bkak...huh!! pas tu kwn abg ajk kluar la 3 ari, g msjid2, surau, mainly, Masjid Sri Petaling,...org ramai kata aktiviti ni namanye tabligh tpi sbnrnye bkn kalo nk tanye, bleh tnye prof dkt komen bwh ni atau facebook prof... prof malas nk tulis bnyk2....daa....

No comments: