Friday, December 10, 2010

Bergambar dengan Inteam...

Hooiiii.....Salam!!!! huhu...

ini kali kedua prof menulis blog ni,...pelik2 ajee..
ni prof nk citer tentang aku jadi committee/fasi untuk Raudhah Festival Closing Ceremony..Kali kedua melibatkan diri dlm acara grand selepas grand Charity Iftar....Kelab CAC aku yg buat senua ni...diorang la anjurkan...bwh program FSCC..aku ikut aje...aku just committee katering je...

aku ade la tak dtg meeting satu kali sbb ade kelas....tak tau plak kena dtg kul 9.30 pg..tgk2 program coordinator telefon aku yg sdg tidur ni, mrh2 plak..suroh dtg..aku mne la tau...ari mase meeting tu aku telefon abg committee tu, apa yg pnting yg perlu aku tau..die kata tak de...aku pown ingt dtg kul 2.30 ptg...huhu...n plak kul 9.30 pg??

malu aku kena mrh ngn PC..tak pe la..biaq pi la depa.aku kena la dtg dewan...buat persiapan sblum pnutup tu...smpai kul 4.30 ptg siap ngan rehearsal...lupe plak...spatutnye aku kena pakai baju coklat malam tu....aku plak tak de baju tu...lantak la aku pakai baju hitam je...hihihi....biaq pi la apa depa kata..

Smpai mlmnye, mlm event tu plak....sprti biase, masing kena wa kerja...
aku katering ni tak de la nk wat ape2 melainkan menjamu tetamu slpas persmbahan..tu lama lg..mase acara closing tu aku disuruh mcm2..jaga spotlight la, ape la...mcm2 lgi la...tak pe la....aku pun ske wat keje2 mcm ni...tapi bile time aku nk wat keje sume tu.. aku diganti oleh org len..ahh..aku mls la...event pown start...

mase kemuncaknye ialah time In Team smpai..hihihi...pnuh satu dewan yg asalnye tak la berapa ramai dalam dewan tu..

huhuhu,..bergambar bersama In Team......satu je blum lg aku blum bergambar dia..mcm mne aku nk bergambar ngan Azzam??huh!!

nmpk tu..aku smpat bergambar dgn in team lps diorang wat persembahan..hahah..aku kan katering, mase diorang mkn tu aku ambil la kesempatan aku untuk bergambar dgn diorang..mlm tu diorang bawak lagu Dia Muhammad, tak penah dgr tapi best gak....nk dgr lagu nye, klik je kat cni untuk download lagu ni...best lagu ni..hihihi...

ok la smpai cni saje..kalo ade ape2 nk tanye komen je la...hihi...prof tak reti tulis blog ni...ckp pown terbelit2..ape2 je la..wasalam....

No comments: