Friday, December 10, 2010

Post pertama aku..

Assalamualaikum..
Hari ni aku dapat pengalaman pertama dalam hidup..hari aku dpt ilmu yg disarankan oleh Rasulullah..hehe..memanah..mula2 bkn aku yg nak..tpi tu, kwn aku tu, azam yg nak,..petang lps aku balik solat asar kat masjid bertembung plak dgn akak yg pndai memanah tu...

"huhu, kak!!"

"ha...cakap dgn si azam tu, ari ni ade first class memannah dgn akak.."

"ok"

"Bila akak? Pkul brape?? Kat mane??"

"tgk akak kat bawah turun je la"

Aku pun bagi la tau kat si azam tu...beria ria nak..pukul 6 ptg, kami turun ke bawah kat padang...akak dah tunggu dah..

Tgk akak tu tgh warm up..warm up???hahah peliknye warm up??.. Pas tu akak tu pown ajar la cara pegang busur, pemanah, nk tetapkan target,...
huhu..mula2 kekok gak..pas tu agak ok slpas praktik bnyk kali..hihi..kdg2 terlepas kat bukit tu..
pas tu azam lak cube...aku, tgn aku dah bengkak dah..dakit kena tali busur tu...ni pown duk sakit lagi..
hihihi....tak pe first time...

same la citer aku ngan azam...nk buat ape citer panjang2...kalau benda same...hihi..

ok la...ni first time menulis ni...tak tau cm ne nk menulis blog ni....tolong support saye ek...hihi...bkn nak meraih simpati..tapi nk mintak ajar...hihi


Aku dok memanah...hihi...     


2 comments:

Are Peace said...

Pesal engko target akak tu???haha

cwwm said...

Mane ade aku target kat akak tu...tak baik tau...